Coaching

Coaching helpt je om met meer innerlijke vrijheid, autonomie, zelfvertrouwenen en rust in het leven te staan. Het kan zijn dat je binnen je werk of relatie tegen bepaalde zaken aanloopt. Of het heeft te maken met hoe je met jezelf omgaat of hoe je interactie met anderen is. Met coaching leer je om je bewust te worden van datgene wat jou in je leven beperkt of tegenhoudt. Je leert om meer in verbinding te komen met wat je werkelijk voelt, wilt en kunt. Je kunt bij mij onder andere met de volgende vragen en/of klachten terecht:

– veel piekeren
– faalangst
– gevoelens van schaamte
– schuldgevoelens
– spanning en stress
– alles onder controle willen houden
– twijfels
– uitstelgedrag
– perfectionisme
– moeite met grenzen aangeven
– gevoelens van minderwaardigheid
– zingevingsvragen
– levensfase vragen

Coachtraject

Allereerst zullen we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken wat jouw vraag, verlangen of thema is. Jij staat hierin centraal: wie ben jij, wat drijft jou, wat beperkt jou en wat zijn jouw verlangens? In jou zitten alle mogelijkheden tot verandering.

Het kennismakingsgesprek is uiteraard ook bedoeld om te kijken of er wederzijds vertrouwen is. Het is belangrijk dat jij je veilig en op je gemak voelt bij mij. En uiteraard dat je het gevoel hebt dat ik jou kan ondersteunen bij wat jij wilt veranderen en leren.

Als je vraag of je verlangen bepaald is gaan we kijken naar de patronen in je leven die maken dat je in bepaalde situaties vastloopt. Je brengt zelf voorbeelden in en je formuleert je eigen doelen en werkt eraan deze ook stap voor stap te bereiken. Met behulp van allerlei oefeningen, methodieken en opdrachten die aansluiten bij jou en jouw situatie, gaan we bewustwording en inzicht laten ontstaan in jou. Je zult ontdekken dat je in je leven nieuwe keuzes kunt maken die dichter bij jezelf liggen. Hierdoor zul je het vertrouwen en de moed krijgen om steeds meer jouw verlangens te gaan ervaren en te manifesteren.

Voor coaching mantelzorgers, lees hier verder.

Waar?

Voor de coachgesprekken zoeken we samen naar een geschikte locatie. Dit kan bij mij thuis in Heemstede maar ook bij jou thuis of op een andere locatie die voor jou prettig is. Ook is het mogelijk om buiten in de natuur af te spreken. Tijdens een wandeling in de duinen of langs het strand waarbij je dan ook letterlijk in beweging komt.

Geïnteresseerd in coaching?

Neem vrijblijvend contact op. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Voor een coachtraject hanteer ik de volgende tarieven.

Neem contact op