Mantelzorg

Overbelasting komt veel voor onder mantelzorgers. Zorgen voor jezelf schiet er snel bij in bij het zorgen voor een naaste. Wat er van je wordt gevraagd, kan op den duur groter zijn dan wat je aankunt. Het langdurig bieden van mantelzorg, al dan niet in combinatie met andere werkzaamheden kan enorm zwaar zijn. Als stress en vermoeidheid zich ophopen in je lijf, kan een burn-out op de loer liggen. Vaak ben je zelf de laatste die de signalen onderkent.

Coachtraject

Soms is alleen een luisterend oor voldoende om ruimte voor jezelf te creëren. Maar het kan ook zijn dat je een andere manier wilt vinden om met de (langdurige) zorg die je opneemt voor de ander om te gaan. Samen kunnen we bekijken wat jij nodig hebt om in je kracht te blijven of hoe je kracht kunt ontwikkelen. En hoe je je grenzen beter kunnen herkennen en erkennen. Ook geven we aandacht aan jouw eigen kwaliteiten, verlangens en wensen en hoe je ruimte kunt scheppen voor plezier in je leven.

Wil je meer weten over coaching? Lees hier verder.

Waar?

Voor een (coach)gesprek zullen we samen naar een geschikte locatie zoeken. Dit kan bij mij thuis in Heemstede maar ook bij jou thuis of op een andere locatie die voor jou prettig is. Ook is het mogelijk om buiten in de natuur af te spreken. Tijdens een wandeling in de duinen of langs het strand waarbij je dan ook letterlijk in beweging komt.

Geïnteresseerd in coaching?

Neem vrijblijvend contact op. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Voor een coachtraject hanteer ik de volgende tarieven.

Neem contact op