Met coaching en begeleiding heb ik al veel cliënten mogen helpen. Vaak vraag ik achteraf om vrijblijvend een beoordeling te schrijven zodat ik mijzelf kan blijven verbeteren. Op deze pagina kun je een aantal klantervaringen lezen.

Sinds april 2018 bezoekt Muriel 2 tot 3 keer per week mijn vader van 90 jaar. Elke week
verzorgt ze de boodschappen, begeleidt ze hem met bijvoorbeeld het bezoeken van de
gehoorwinkel, maken ze samen een wandeling of leest ze voor uit de krant. Ze is heel flexibel,
zorgzaam en daadkrachtig. Muriel is daarnaast een warme persoonlijkheid aan wie wij de extra hulp
aan mijn vader volledig toevertrouwen.

Nicole

Muriel en ik hebben een aantal jaren ouderen begeleid bij creatieve bezigheden. In de omgang met ouderen zou ik Muriel met de volgende steekwoorden omschrijven:  zorgzaam, betrokken, begripvol, vol aandacht, zorgvuldig, opgewekt, hulpvaardig, alert, vriendelijk en rustig.

Loes

Jouw coaching heeft mij inzicht gegeven in hoe ik met bepaalde situaties omga en waardoor dat wordt veroorzaakt. Wat ik geleerd heb is dat ik met een ‘kleine’ aanpassing in bepaalde denk- en verwachtingspatronen beter voor mijn eigen belangen kan kiezen. Het heeft bijgedragen aan mijn groei en bewustwording. Ik heb de doelstellingen bereikt die ik voor ogen had: beter kunnen omgaan met de druk van anderen en meer voor mezelf kunnen kiezen. Jouw open en niet oordelende houding heb ik als erg prettig ervaren en maakte het makkelijk om over alles te kunnen praten.

Martin

Ik heb jou als een invoelend, en intuitief persoon ervaren. Je kunt goed luisteren en ik voelde mij bij jou veilig en gehoord. Als mens en coach heb je mij op een liefdevolle manier een spiegel voorgehouden. Een spiegel waardoor ik mezelf op een nieuwe en andere manier ben gaan zien. Jouw open vragen gaven mij inzichten. Ze waren niet leidend of sturend, maar ze nodigden mij uit om de antwoorden dieper in mijzelf te zoeken. Ik heb veel aan jouw coaching gehad!

Joke

De natuurcoaching welke je mij gaf ervaarde ik als heel erg prettig. Niet alleen de natuur nodigt uit in openheid, rust en ruimte, jij kon mij dit zelfde gevoel geven. Tijdens de wandeling gaf je mij vertrouwen, veiligheid, rust en ruimte om in openheid mijzelf te kunnen en te mogen zijn. Je straalt een enorme rust uit en weet snel door de juiste vragen te stellen tot de kern van het “probleem” te komen. Dankjewel voor jouw coaching het heeft mij mogen verrijken in anders bewegen.

Annemarie

Ik heb je leren kennen als een betrokken coach, bij wie ik mij meteen fijn voelde. Je luistert goed, analyseert en voelt in, waardoor je precies daar komt waar het ‘schuurt’. Door rake vragen te stellen en op zo’n rustige manier, kon ik intuitief komen bij het plekje in mezelf waar voor mij de echte antwoorden lagen. Voor mij ben je een topper!

Monique

Door jouw coaching heb ik geleerd stil te staan wat emoties met mij doen. Deze emoties niet parkeren maar de pijn durven toe te laten. Te mogen houden van mijzelf en de moed hebben om bestaande patronen die niet goed voor mij zijn, te doorbreken.

Claudine

Wat ik als heel waardevol heb ervaren, is dat ik me direct op mijn gemak voelde bij je. Je kon heel open en zonder oordeel naar mij luisteren. Dat maakte dat ik heel eerlijk durfde te zijn in wat ik deelde. Je stelde de goede vragen op het goede moment waardoor ik verder kwam in mijn onderzoek. Ook het delen van je eigen ervaringen en de herkenning zorgde er bij mij voor dat ik me gezien en gehoord voelde door je.

Saskia

Ik ervaar jou en de manier waarop je coacht als heel oprecht, betrokken, vanuit het hart en met het oog op een mooiere toekomst. Je straalt warmte uit en stelt de ander hiermee op het gemak. Hierdoor kon ik tot de kern komen en tot inzicht komen.

Annette