Wat kan ik voor u betekenen?
Waarin wilt u ontzorgd worden? Waar wordt u blij van maar wilt u graag samen met iemand doen? Hebben uw kinderen en buren een druk leven en wilt u ze niet teveel belasten? Dan kan ik u begeleiden bij allerlei uiteenlopende zaken. Met aandacht en vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid ben ik er voor u. Er is veel mogelijk.

Creatief en gezellig:
Tekenen en schilderen, zingen, muziek maken of muziek luisteren, voorlezen, spelletjes doen, een mooi gesprek.

Sportief:
Wandelen, zwemmen, yoga, meditatie, mindfulness.

Cultureel:
Bezoek aan een theater, museum, bioscoop, concert, bibliotheek, lezing of workshop.

Eropuit:
Boodschappen doen, winkelen, lunchen of dineren, koffie drinken, een tochtje met de auto.

Begeleiding:
Uitleg van computer, mobiele telefoon of Ipad, ondersteuning bij uw administratie of bij een verhuizing, paspoort verlengen, bezoek aan een arts, naar de kapper, samen koken en/of eten, opruimen van kleding- of boekenkast, de zolder of het hele huis.

Mocht uw wens er niet tussen staan, belt u mij dan gerust. Samen kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Kennismakingsgesprek en vervolg

Voor een kennismakingsgesprek kom ik naar u toe om samen uw wensen te bespreken en te bekijken wat ik voor u kan betekenen. We zullen bepalen hoe vaak u begeleiding wenst en in welke vorm. Mijn begeleiding is volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. U houdt altijd de regie in eigen handen. Het allerbelangrijkste is dat uw kwaliteit en plezier van leven bij alles centraal staat. Uw eventuele naasten kunnen daardoor maximale gemoedsrust ondervinden.

Geïnteresseerd in begeleiding?

Neem vrijblijvend contact op. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Voor begeleiding hanteer ik de volgende tarieven.

Neem contact op