Het is prettig om van voren te weten wat een coachtraject zal gaan kosten. Hieronder geef ik je de tarieven.

De gemiddelde duur van een coachtraject is 6 sessies van 90 minuten.

Gratis

Intakegesprek

€ 65,-

Coachsessie 60 min

€ 80,-

Coachsessie 90 min

€ 450,-

Pakket met korting
6 coachsessies van 90 min

Tussen de afspraken door is er de gelegenheid om met mij te sparren als je vragen hebt of over zaken waar je tegenaan loopt. Dit kan telefonisch of per mail. Bij “fair use” zijn hier geen kosten aan verbonden.

Afspraken kunnen in overleg worden ingepland van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur.

Ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien en zich te ontwikkelen. Mocht het tarief dat ik hanteer een probleem voor je zijn, dan hoor ik dat graag.

Vergoedingen

Via je werkgever
Regelmatig reserveert een werkgever een budget voor opleidingen per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht. Over het algemeen zijn de kosten van een coachtraject veel lager dan van een opleiding of cursus. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij vragen die aan het werk zijn gerelateerd.

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of met de afdeling personeelszaken van het bedrijf waar je werkt.